OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: zöld erdőben jártam

Realme 10 Prót láttam, el akart hervadni, átcímkéztem.

Határozottan tagadja a OnePlus, hogy kivonulna Európából, mégse lehet mostanság belefutni a készülékeibe mifelénk, így hiába távozott két éve a Nord CE 5G plecsnivel szerkesztőségünkből, kevés esélyét látjuk annak, hogy az amoledes Nord CE 3 5G vagy az IPS kijelzővel szerelt Nord CE 3 Lime Lite 5G ellátogasson hivatalos formában a gulyásleves és a törkölypálinka őshazájába. Pedig az utóbbi pár nap múlva itt van: április 4-ére időzítette a gyártó az indiai premiert.

A Nord CE 3 5G lime színben
A Nord CE 3 5G lime színben (forrás: SnoopyTech) [+]

SnoopyTech eurós árat is tud mondani, 330 efféle fizetőegység pedig 6,72"-es és 120 Hz-es LCD óriáspanelt vásárol FHD+ felbontással és 16 megapixeles szelfikamerával. Hátra 108 megapixeles főegység és 2-2 megapixeles mélységérzékelő, illetve makrókamera kerül, a házba pedig a régi, megbízható Snapdragon 695 5G chip.

A CE 3 Lite 5G szürkében
A Nord CE 3 Lite 5G sötétszürkében (forrás: SnoopyTech) [+]

Az 5000 mAh-s telephez 67 wattos gyorstöltés passzol, amit a gyártó megerősített, az Android 13 / OxygenOS 13.1 szoftverhez pedig 2 + 1 éves frissítésgarancia. A lime változat mellett a 8/128 GB-os konfigurációt kínáló és elég bonyolult nevű OnePlus Nord CE 3 Lite 5G sötétszürke változatot is biztosít.

A Realme 10 Pro 5G
A Realme 10 Pro 5G (forrás: Realme)

Halkan jegyeznénk meg, hogy a fenti dizájn és specifikáció valahonnan ismerős: a OnePlus elvileg az Oppóval bútorozott össze, az újdonság mégis a Realme 10 Pro 5G kiköpött mása, csak gyorsabb töltéssel és egy teljesen felesleges extra segédkamerával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés