Megérkezett az Android 13 a OnePlus 8-as szériára

A 8, 8 Pro, a 8T és az Ázsiában árusított 9R, 9RT és 10R is OxygenOS 13-ra frissül.

Megérkezett az Android 13-as alapokra épülő OxygenOS 13-as stabil változata a OnePlus 8-as telefonjaira is. Az új szoftver elérhető a globálisan árusított 8-ra, 8 Próra, valamint a 8T-re, s ezzel egyidejűleg az ázsiai piacra szánt 9R, 9RT és 10R is megkapja az új rendszert. Az új rendszer a 8-as szériára nevében F.13-as végű szoftverrel érkezik, nagyjából 5 GB-ot nyom és a 2022 októberi androidos biztonsági csomagot is tartalmazza.

Az OxygenOS 13-as új vizuális megjelenést hoz a telefonokra, és tartalmazza a Quantum Animation Engine 4.0-ás új motort, mely a komplex navigációs gesztusok érzékelésére és az ezekre a telefon által adott reakciók optimalizálására figyel. Frissül a mindig éber kijelző is, ezentúl élő értesítéseket láthat a felhasználó az AoD-n például utazás, autó- vagy ételrendelés, vagy média kapcsán. A OnePlus szerint az általános rendszersebesség és stabilitás, illetve az üzemidő is javul a 2020-as telefonokon a 13-as rendszerrel.

Frissítés a OnePlus 8 Prón és a OnePlus 10R-en.Frissítés a OnePlus 8 Prón és a OnePlus 10R-en. Frissítés a OnePlus 8 Prón és a OnePlus 10R-en. (forrás: XDA Developers) [+]

A frissítés OTA formájában telepíthető közvetlenül a telefonokra a beállításokon keresztül. Ha valakinek a telefonja nem látja még a frissítést, ne aggódjon, a OnePlus a következő napokban - hetekben hullámokban teszi elérhetővé a frissítést mindenkinek, aki nem volt része a bétatesztnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés