Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre

Az élénk színű Nord CE 3 Lite előzetes termékoldala technikailag minden lényeges információt elárul már a hivatalos bemutató előtt.

A SnoopyTech pár napja tette közzé a várható specifikációt és a rendereket, amit a készülék előzetes termékoldala most maradéktalanul meg is erősít a gyártó hivatalos honlapján. Így nem sok meglepetésben lesz részünk április 4-én, amikor a Nord CE 3 Lite 5G bemutatkozik Indiában. A rendkívül friss, ugyanakkor meglehetősen excentrikus színben várható készülék amúgy is nagyon hasonlít a Realme 10 Próra, csak a 2 megapixeles minekszenzor mellett lesz még egy, és nagyobb a töltésteljesítmény.

[+]

A OnePlus modellje az ikonikus piros kábellel 67 watton tölti majd az 5000 mAh-s telepet, a 108 megapixeles, háromszoros optikai zoomot kínáló egység mellett pedig nem csak egy 2 megapixeles mélységszenzor dolgozik, hanem egy harmadik, egyelőre nem ismert szerepkörű szenzor is.

[+]

Egyébként a dizájn és a hadrver marad, ami az 5G-képes Snapdragon 695-re épül 8 GB rendszermemóriával, amit további 8 GB-tal tud kiegészíteni a rendszer a 128 GB-os belső tárhelyből kanyarított kapacitással. A 6,72 hüvelykes, 120 Hz-es kijelzővel, és nem mellesleg jack csatlakozóval is, szerelt modell viszont már a OnePlus legfrissebb szoftververzióját használja majd az OxygenOS 3.1 formájában Android 13-as alapon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés