Maradhat az AMOLED kijelzőnél a OnePlus Nord CE 3

Ha igazak a legújabb pletykák, marad az AMOLED panel a Nord CE 3-ban, a hátlapon pedig Sony IMX890 képszenzort használ majd a telefon.

Arra utaló információk voltak korábban, hogy a OnePlus a Nord CE 2 utódját jelentősen visszavágja hardveresen, például OLED kijelző helyett IPS LCD-vel szereli fel. Ezt cáfolja az OnLeaks és a MySmartPrice által most közölt specifikációs lista, mely szerint 6,72 hüvelykes FHD+ AMOLED panel dolgozik majd a Nord CE 3-ban, 120 Hz-es képfrissítésre lesz képes, az ujjlenyomat-leolvasó pedig a kijelzőbe lesz integrálva.

Hirdetés

A telefont állítólag a Qualcomm Snapdragon 782G lapkája hajtja majd meg, RAM-ból 8 GB-ot kínálhat a OnePlus, tárhelyből pedig 128 és 256 GB közül választhat majd a vásárló. Az akkumulátor 5000 mAh, ez nem meglepő a középkategóriában sem, a 80 wattos gyorstöltés viszont pozitív extra a készülék mellett.

Fotók a OnePlus Nord CE 3-ról.[+]

A hátlapon egy Sony IMX890-es 50 MP-es kameraszenzor dolgozhat a széles látószögű főkamerában, mellé egy 8 MP-es ultraszélest és egy 2 MP-es makrót kínálhat a OnePlus olyan fizikai elrendezésben, mint amit a BBK-s testvérmárka Oppo és Realme is használ készülékeiben. Az előlapon egy 16 MP-es kamera nézhet a felhasználóra a kijelzőbe vágott lyukból.

A OnePlus Nord 3 specifikációi és megjelenése szinte megegyezik majd a CE változatéval, de előbbiben MediaTek Dimensity 9000 lapkakészlet, 16 GB RAM és 256 GB tárhely dolgozhat. A Nord 3 és a Nord 3 CE a telefonról fotókat is közlő MySmartPrice szerint júliusban kerülhet globálisan piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés