Olcsóbb OnePlus 9 és szupergyors gyorstöltő is érkezik március 23-án

A OnePlus kedden mutatja be hivatalosan az új szériát és a OnePlus Watchot, de egy kedvezőbb árú modellel és új kiegészítővel is készülnek.

Hírértékű ugyan, de minket kevésbé érint, hogy a OnePlus a 9 és 9 Pro mellett egy OnePlus 9R 5G nevű készülékkel is készül, egyelőre kizárólag az indiai piacra. Pete Lau egy interjúban beszélt az új készülékverzióról, ami elérhető áron kíván csúcskategóriás élményt nyújtani, különös tekintettel a játékteljesítményre és a kifogástalan felhasználói élményre, a szóhasználatból pedig magas képfrissítésű kijelzőre is számítunk.


[+]

A 9-es szériával bemutatkozó vezetékmentes gyorstöltő viszont nagyon aktuális errefelé is. A The Verge-nek volt alkalma kipróbálni az új, aktív hűtéssel támogatott töltőpadot, ami 50 wattos teljesítménnyel 43 perc alatt 100%-ra tölti a OnePlus 9 Pro telepét. Itt is a dupla akksi a trükk, amelyek párhuzamosan 25W-on töltődnek. Ez jelentős előrelépés a 30 wattos tempóhoz képest, noha az alapmodell marad 15 wattnál.


[+]

Kábelen viszont mindkét készülék 65 wattot kezel, ami 29 perces töltési időt jelent nulláról és mindkét modell támogatja a sztenderd 15 wattos Qi töltést. Töltőadapter elvileg lesz majd a dobozban. A OnePlus 9 Pro-t egyébként fekvő és álló nézetben is lehet használni a Warp Charge 50 töltőpadon, a ventilátor pedig éjszakai módban deaktiválható, ha zavarna a keletkező hang.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés