Kameraképességeit mutogatja a OnePlus 9 Pro

A hivatalos színválaszték is megtekinthető.

Március 23-án mutatkozik be a OnePlus 9 széria, és az iménti nevet viselő modell mellett a OnePlus 9 Prót is Snapdragon 888-cal várja a szakma. A legfontosabb változás azonban nem a chipet, hanem az új kamerapartnert illeti, és ennek itt az első kézzelfogható eredménye:


(forrás: Weibo) [+]

Összefogott ugyanis a gyártó a svéd Hasselbladdal, hogy a maximumot hozzák ki a kamerahardverből, és a OnePlus azt is bejelentette, hogy legalább az egyik modell egyik kamerája igen fejlett, Sony IMX789 típusú szenzort használ majd, és a fenti felvétel is ezzel készült. A szenzor képes lesz 4K felvételre 120 fpssel és 12 bites RAW nyersfájlok mentésére.

A OnePlus 9 színválasztékaA OnePlus 9 színválasztékaA OnePlus 9 színválasztékaA OnePlus 9 színválasztéka A OnePlus 9 Pro színválasztéka (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

Eddig tartottak a hivatalos információk, a WinFuture jóvoltából pedig jöhetnek a nem hivatalosak. A OnePlus 9 Pro 6,7"-es OLED panellel várható, méghozzá a fenti színekben, a sima 9-es pedig 6,5"-es képátlóval, a lenti választékban. A fürge harder mellett meglesz a nagy felbontás és magas képfrissítés, akárcsak az Android 11-en alapuló OxygenOS rendszer.

A OnePlus 9 Pro színeiA OnePlus 9 Pro színeiA OnePlus 9 Pro színeiA OnePlus 9 Pro színei A OnePlus 9 színei (forrás: WinFuture / Roland Quandt)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés