Olcsóbb Fold és Note modellek vannak készülőben?

A Sammobile néhány érdekes termékkód alapján feltételezi, hogy kedvezőbb árú és szerényebb tudású csúcsmodellek készülnek.

A Sammobile információi alapján a Samsung további Fold modellen dolgozik, amely már nemzetközi forgalmazásban is megjelenik majd, ráadásul kedvezőbb árfekvésben, mint a hányattatott sorsú, de azóta kiváló eladásokat produkáló Galaxy Fold (SM-F900). Dél-Koreában a húzós ár ellenére is elkapkodták a limitált példányszámban forgalomba helyezett Foldot, a héten pedig az Egyesült Államokba is megérkezik, majd Angliában válik elérhetővé.

Egyelőre két, nem olcsó Note10 van a kínálatban.
Egyelőre két, nem olcsó Note10 van a kínálatban. [+]

Az SM-F700F termékkóddal készülő új Fold modell költségcsökkentés miatt kevesebb belső tárhelyet kap majd (256 GB) és valószínűleg a rendszermemóriát is szűkebbre veszik. Az olcsóbb Note feltételezését pedig a Fold termékkódjának analógiájára alapozzák. A Note széria mindig SM-N9xx jelzettel szerepel, az SM-N770F  egy nem-csúcsmodell Note lehet 128 GB belső tárhellyel.

És még egy Samsung vonatkozású infó a jövő évi S11-es szériával kapcsolatban: egy belső forrásra hivatkozó dél-koreai publikáció szerint a Galaxy S11-es széria ötszörös optikai zoomot támogató, 5 milliméter vastag periszkópos kamerával érkezik, a főkamera pedig a Xiaomi Mi Mix Alphával bemutatkozó 108 megapixeles egység lesz. Bár, ez így együtt a jelenlegi 12 megapixeles szenzorokhoz képest talán túl nagy váltás lenne egyszerre, a periszkópos megoldás viszont reálisnak tűnik.

Azóta történt

  • Akkumulátorra gyúr a Samsung

    A Galaxy S11 széria nem csak a kameraképességekre fókuszál, de az üzemidő is fejlődhet a jelenlegi generációhoz képest.

Előzmények

  • Frissítve! Tényleg körbeér a Mi Mix Alpha döbbenetes képernyője

    Két oldalról öleli át a 108 megapixeles ISOCELL kamerát a 180,6%-os képernyőarányt kínáló OLED panel. A specifikáció a formához mérten lehengerlő, az ártól pedig még a Galaxy Fold is olcsó portékának érezheti magát.

  • Bemutatkozott a 108 megapixeles ISOCELL

    A témában jártasak már a címből tudhatják, hogy a Samsung mutatta be az új kameraszenzort, de ami igazán érdekes, hogy kivel dolgoztak együtt a fejlesztésen.

Hirdetés