Nem takargatja kiálló kameráit a Huawei

A P40 csúcsmobilok követik a jókora kamerapúpos trendet.

P40 lite és lite e már van, március 26-án pedig két vagy három csúcskészülék érkezik a P40, a P40 Pro és az esetleges P40 Premium személyében.

A legcombosabb P40 öt kamerát kínálhat hátul
Hivatalosnak tűnő P40 Pro renderkép, nem hivatalos forrásból (forrás: Teme) [+]

A Mate 30 Pro még megelégedett egy kvartettel hátul, a legcombosabb P40 azonban kamerakvintettre  válthat, és a fenti, nem hivatalos renderképek után az alábbi, Huawei-től érkezett előzetes is aláhúzza: az optikák jócskán kiemelkednek majd a hátlap síkjából.

A P40 csúcskészülékek kamerarendszere határozottan ki fog emelkedni
A P40 csúcskészülékek kamerarendszere határozottan ki fog emelkedni [+]

Ez persze nem különösebben meglepő, a dolgot a Mate 30 Pro viszont ügyesebben palástolta, mint mondjuk az iPhone 11 Pro Max vagy a Galaxy S20 Ultra, és mivel a Huawei P-széria közép helyett ragaszkodik a bal felső sarokhoz, a P40-ek kamerarésze is billegős használatot vetít előre asztallapra téve.


A Mate 30 Pro kamerarendszere alig emelkedik ki [+]

A csúcskiszerelés amúgy 52 megapixeles főkamerát, 40 megapixeles ultraszélest, 3x-os optikai zoomlencsét és 10x-es, periszkópos zoomegységet viselhet, 3D ToF kamerával megspékelve. A Kirin 990 5G SoC és az Android 10-en alapuló EMUI felület is garantálható, minden valószínűség szerint HMS-sel, hacsak addig az USA-ban fordulat nem következik be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés