Nem hajlik az iPhone 11 Pro Max

Lehet, hogy flexibilis OLED kijelző lakozik az újrahasznosítható rozsdamentes acélvázban, ám a konstrukció remek. De mi a helyzet a tejüveg borítás karcállóságával?

Nem hozott drasztikus újításokat az iPhone 11 család, mindhárom modellre felkerült ugyanakkor az esszenciális ultraszéles kamera, oda a 3D Touch nyomásérzékelés, jó pár baki kíséretében elstartolt az iOS 13 és ismét rekordokat döntöget az Apple A13 chip. Zack Nelsont mindez pont hidegen hagyja, ehelyett az iPhone-ok szívósságára kíváncsi. A két OLED paneles Pro variáns újrahasznosítható, rozsdamentes acélvázat kapott az almás telefonok eddig legszívósabb védőüvegével. Ami persze még mindig üveg, az pedig a Mohs-féle keménységi skála hatos vésőjétől karcolódik meg némileg, a hetestől mélyebben.

Az iPhone 11 Pro Max Zack Nelson tesztasztalán
Az iPhone 11 Pro Max Zack Nelson tesztasztalán [+]

Illetve ennél sokkal puhább anyagok, úgy mint a fémkulcs vagy egy rézlemez is nyomot hagy a matt, tejüvegszerű hátlapon a fenti kép tanúsága szerint, amely a JerryRigEverything csatorna videójából származik. Ám a magnyugtató valóság az, hogy igazából a kulcs, az érme és a rézlemez sérült meg, saját anyagát a borításon hagyva, mint a zsírkréta, amit egyszerű ujjmozdulattal le lehet dörzsölni, úgyhogy nem kell a könnyű karcolódástól tartani.

Szerencsére a szerkezet meghajlásától sem: a konstrukció kitűnően állja Zack karizmainak nekifeszülését, hogy az iPhone 11 Pro Maxot meghajlítsa, úgyhogy nem sikerült a Mátrix kanalas jelenete előtt tisztelegni: a váz mozdulatlan marad. Más kérdés, hogy a bőséges kávákkal és a megnövekedett telepmérettel együtt a legcombosabb almás telefon már 226 grammot, azaz közel negyed kilót nyom, de hát valamit valamiért: nincs többé bendgate.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés