Négy színben érkezhet a OnePlus 5

Hirdetés

Ha a gyártó saját célzásai és előzetesei nem lennének egyértelműek, hogy érkezik a OnePlus 5, az OxygenOS fejlesztőcsapattal szoros kapcsolatban álló közösség a hivatalos oldalon pár napja észrevehette, hogy a OnePlus 3 és a 3T eddig különálló fórumszekcióját összevonták. Az egyébként, hogy a gyártó egy évben egy telefont dob piacra (a 3T-t nem folytatásnak, inkább logikus ráncfelvarrásnak tekintik), lehetővé teszi a koncentrált frissítéseket, és a két tavalyi phablet így a ritka Android 7.1.1-es mobilok sorát gyarapítja jó ideje, immáron 4.1.4-es OxygenOS főverzióval. Ez utóbbi leginkább logikus gesztusfunkciókat és csak apró változásokat ad hozzá a nyers Android Nougathoz, éppen ezért a rendszersebesség simán felveszi a versenyt az idei modellekkel. A 4.1.4-es számú frissítés szintén nem változtat a bevált recepten, és csak az indiai 3/3T tulajdonosok örülhetnek, hiszen egy virtuális billentyűzetet érintő problémáját orvosol, az ő speciális karaktereikkel összefüggésben.

A OnePlus reklámcsapata eközben nem győz finom utalásokat tenni a közelgő csúcskészülékre, és most a lehetséges színvariációkra érkezett célzás. Láthatóan négyre: a OnePlus 5 feketében, bézsben, igen vagány vörösben és egy negyedik színben pompázhat. Ha tippelnünk kellene, ez utóbbi mindenképpen valamilyen fényes felületet jelent, akár a HTC U11, amely a fénytöréstől függően változtathatja színét a rózsaszíntől a türkizkékig. Azt nem erősíti meg az előzetes, hogy fém, üveg, esetleg (limitált kiadásban) kerámia vagy zafírüveg burkolatra lehet-e számítani, mindenesetre nyugodtan bevethet a gyártó figyelemfelhívó színeket, biztos lesz rájuk kereslet.

Azóta történt

Előzmények

  • Felbukkant egy OnePlus 5 prototípus

    A korábbi tervrajzoknak is megfelel az a fénykép, amelyen az állítólagos OnePlus 5 prototípus dupla kamerával pózol.

  • Ilyen lehet a OnePlus 5

    Az Indiában felbukkant renderkép állítólag szemtanúk beszámolója alapján készült.

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

Hirdetés