Milyen legyen a OnePlus 5 doboza?

A OnePlus rengeteg utalást tett már arra, hogy hamarosan számíthatunk az új modellre, többek között lehetséges színvariációkat mutattak Twitteren, a Geekbench teszteredményei és az eddigi gyakorlat alapján a lapkakészletről is van elképzelésünk, ami nyilvánvalóan a jelenlegi legerősebb Qualcomm megoldásnak tűnik, de utalgattak már a kamerarendszerre is, ami állítólag egy megbízható forrásból származó skiccek alapján kétszer két modult jelenthet.


További variációk a galériában

Az idei modell a készlet erejéig június 1-ig elérhető a gyártó oldalán, ami erősen indikálja az új készülék mihamarabbi érkezésének valószerűségét, ahhoz meg ugye csomagolás is szükséges. A OnePlus nem bízza a véletlenre, hogy a kereskedelmi forgalomba szánt pakk elnyerje a vásárlók tetszését, így a Weibón lehet választani nyolc lehetőség közül. Feltehetően a legtöbb szavazatot kapó, jobbára fehér és/vagy piros dizájn lesz a befutó.


[+]

Mindeközben Pete Lau, a OnePlus alapítója és vezérigazgatója Twitter bejegyzésben erősítette meg, hogy a OnePlus 3 és OnePlus 3T is megkapja majd az Android legújabb főverzióját. A két készülék jelenleg 7.1.1-es rendszerrel fut, feltehetően a OnePlus 5 is ezzel startol, de természetesen az Android O fogja követni.

Előzmények

Hirdetés