Renderképeken a OnePlus 5?

Hirdetés

A kerámia burkolatról szóló pletykákat egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, a most kiszivárgott specifikáció és renderképek viszont megerősíteni látszanak az eddigi értesüléseket a OnePlus következő csúcskészülékével kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy a OnePlus 5 is Qualcomm Snapdragon 835-tel készül, tekintélyes mennyiségű, 8 GB rendszermemóriával kiegészítve.

Az 5,5 hüvelykes képátló és az Optic AMOLED technológia valószínűleg marad, a felbontás viszont 2K-ra nőhet. A képek alapján a kijelző-előlap aránya is drasztikusan növekedhet, az enyhén ívelt oldalak szinte kávamentesek, alul és felül pedig szintén nem vitték túlzásba. Így kerülhet például az ujjlenyomat-olvasó a nem specifikált anyagminőségű hátlapra.

A hátlapon vagy két kamera látszik, vagy kiegészítő fókusztámogatás lehetséges, mindenesetre a 23 megapixeles kamerához jut optikai képstabilizátor is, míg az akkumulátorkapacitás marad 3000 mAh, ahogy a OnePlus 3 esetében, a készüléktestet ellenben 0,35 milliméterrel kevesebbnek mondják. Bár, ez utóbbi információ azért elég valószínűtlennek tűnik.

Azóta történt

Előzmények

  • Éjfekete OnePlus 3T ma éjféltől!

    Ma éjféltől, illetve éjjel egytől érdemes lesben állni a OnePlus oldalán annak, aki Midnight Black kiadásban szeretne szert tenni a kínaiak csúcsmodelljére.

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés