Melyik fotót készítette a OnePlus 5?

Ha eddig nem lett volna világos, hogy a OnePlus által is megnevezett, ötödik csúcskészülék hamarosan beérkezik, a gyártó a minap jelezte: több piacon június 1-ig lehet a 3T-t megvásárolni, utána a készletek végleg elapadnak. A OnePlus 3 egyébként tavaly júniusban startolt el, és mindjárt nyakunkon a nyár, úgyhogy a OnePlus 5 premierje sem lehet messze.

Érkezett a gyártó részéről célzás a színvariációkra, sőt: a Snapdragon 835-ös SoC-re is, most pedig a kameráról árulkodik kicsit a gyártó, egészen pontosan az esti képességeiről, egy feladvánnyal. A kérdés úgy szól: melyik kép készült a fenti kettő közül a OnePlus 5-tel? Egyébként az, hogy két kép szerepel a Tweetben, és még a kettes szám is feltűnik, nyugodtan lehet, hogy a dupla hátlapi kamerára célzás. Ilyen állítólagos prototípust is lencsevégre kaptak már.

Előzmények

  • Négy színben érkezhet a OnePlus 5

    Nem az új előzetes az egyetlen kapcsolódó hír: a tavalyi csúcsmodellek gyors hibajavítást kaptak

  • Felbukkant egy OnePlus 5 prototípus

    A korábbi tervrajzoknak is megfelel az a fénykép, amelyen az állítólagos OnePlus 5 prototípus dupla kamerával pózol.

  • Ilyen lehet a OnePlus 5

    Az Indiában felbukkant renderkép állítólag szemtanúk beszámolója alapján készült.

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

Hirdetés