Kifele hajtós mobillal borzolja a Huawei a kedélyeket

Hirdetés

Az utóbbi évek legizgalmasabb Mobile World Congress kiállítása következhet február végén, több gyártó jövőbemutató készülékkel érkezik ugyanis Barcelonába, és a szűkülő piac ellenére lendületben lévő Huawei is közöttük van. A vállalat élőben közvetített sajtóeseményére február 24-én, délután 2 órakor kerül sor, és biztosan a felhozatal része lesz egy összecsukható kijelzős mobil, bár ez éppenséggel pontatlan megfogalmazás.

A szóban forgó ketyere körvonalai ugyanis nem befele hanem kifele félbehajtható panelre engednek következtetni. Nem ez az egyetlen Huawei által megszellőztetett információ: az eszközzel debütálhat egy végfelhasználói termékben a minap leleplezett Balong 5000 5G modem. A sajtóeseményen mi is ott leszünk, hogy élőben számoljunk be a sencseniek újdonságairól.

Előzmények

  • Az MWC-n debütál a Huawei összehajtható mobilja

    Erről Richard Yu vezérigazgató beszélt a Reutersnek. Nem hiányozhat az 5G modem – a Balong 5000 házi fejlesztés. Teljes dominancia a közeljövő célkitűzése.

  • Négy kamera lehet a P30 Pro hátulján

    Legalábbis egy ismert készülékvédő tok gyártójának renderképei szerint. A Huawei P30 három lencsével kell, hogy beérje.

  • Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?

    Azért van különbség, de a Huawei Mate 20 így is egy remek készülék. A kérdés csak annyi, hogy százezerrel konszolidáltabb összegért mit tud - és mit nem tud - a Mate 20 Próhoz képest.

Hirdetés