Nagyon készül tabletes bemutatójára a Nokia

Az október 6-ai dátum már biztos, a reklámkampány ötletes, és remélhetőleg a termék is meg fog felelni az alapvető igényeknek.

Nagy bejelentésre készül a Nokia: utoljára még a HMD-s éra előtt, a Foxconn gyártósorairól, 2015-ben érkezett tablet a finnek márkajelzésével, most viszont, egy október 6-ai rendezvény keretein belül le fogják leplezni az első, új generációs Nokia tabletet, amit minden bizonnyal T20-ként neveznek el. A 10,36 hüvelykes kijelzővel szerelt gép nem túl lelkesítő módon Unisoc rendszerchipet kaphat, viszont 4 GB RAM és 64 GB-os tároló jár majd hozzá, nem mellesleg pedig emészthető árszinten marad, bekapcsoláskor már az Android 11 lesz rajta, és 4G-s változatban is meg lehet majd venni a kizárólag Wi-Fi-s modell mellett.

Nem lehet azt mondani, hogy a HMD-nek ne lennének ötletei a reklámkampányokkal kapcsolatban: a magasságok általi evolúciót jelző összehasonlítás kifejezetten hangulatos, és bár a 2017-es Nokia 3310 nem nevezhető egy túl jól sikerült terméknek, ikonikus mivolta miatt egy ilyen plakáton jobban elfér, mint a való életben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés