Rendereken a Honor Magic4 Lite

Snapdragon 695-tel és 6,81 hüvelyk átmérőjű LCD kijelzővel jöhet a Honor Magic4 Lite, ami nagyon hasonlít a cég Kínában már piacra dobott X30-as telefonjára.

Az MWC-n rántotta le a leplet a Honor a Magic4-szériáról, a csúcskategóriát ostromló új készülékeiről. A 900 és 1100 eurós áron startoló készülékek mellé azonban várható egy olcsóbb, jóval szerényebb tudást kínáló telefon is. Ez lehet a Magic4 Lite, melyekről az Appuals közölt renderképeket és specifikációkat.

Hirdetés

 

A telefon hatalmas, 6,81 hüvelykes IPS LCD kijelzővel lesz szerelve, a felbontás 1080 x 2388 pixel, a frissítés maximuma pedig 120 Hz, akárcsak a csúcsmodelleken, de természetesen az LTPO panel nyújtotta előnyök nélkül. Az ujjlenyomat-leolvasó a keretre kerülhet, a bekapcsoló gombba. A mobil háza várhatóan 166 x 76 x 8 milliméter, tömege 189 gramm lesz, a műanyagból készült ház IPX2-es fröccsenésállóságot élvez, de víz- és porálló minősítést nem kapott.

A Honor Magic4 Lite feketében.
A Honor Magic4 Lite feketében. (forrás: Appuals) [+]

A kamerák elrendezésükben a csúcsmodellt idézik, teljesítményben viszont köszönőviszonyt sem érdemes várni. A Magic4 Lite a pletykák szerint 48 megapixeles főkamerát kínál majd, ami 1080p-ben 60 fps-sel tud videót felvenni, mellé pedig kap két tök feleslegese 2 megapixeles szenzort (makró és mélységérzékelő), valamint egy LED villanót. Az előlapi kamera a kijelzőbe vágott lyukban bújhat meg, 16 megapixeles szelfiket lehet vele lőni.

Színek és formaterv terén nagyon hasonlít majd a csúcskészülék és a Lite változat.Színek és formaterv terén nagyon hasonlít majd a csúcskészülék és a Lite változat. Színek és formaterv terén nagyon hasonlít majd a csúcskészülék és a Lite változat. (forrás: Appuals) [+]

Snapdragon 695 hajthatja a telefont, amihez 6 GB RAM és 128 GB tárhely jár majd. Az 5G és a két SIM támogatása adott, de a telefon tárhelyének bővítése nem opció, microSD kártyának nem lesz hely a készülékben. A Magic UI 6-os felület Android 11 alapokon fut majd, a Magic4 Lite támogatni fogja a Wi-Fi 6-ot (ax) és lesz a készülékben NFC a mobilfizetéshez. Az akkumulátor mérete 4800 milliamperóra, tölteni pedig 40 wattal lehet maximum, ehhez az adaptert a gyártó várhatóan a dobozban mellékeli.

A Honor X30-ról közzétett hivatalos sajtófotók.A Honor X30-ról közzétett hivatalos sajtófotók.A Honor X30-ról közzétett hivatalos sajtófotók. A Honor X30-ról közzétett hivatalos sajtófotók. (forrás: Honor) [+]

Az árazás egyelőre kérdéses, a 300 eurós ársávba várható a mobil érkezése. A készülék a Kínában már tavaly év végén bemutatott X30-as globális változata lehet, minimális változtatásokkal: az X30 képes 66 wattos gyorstöltésre, és nincs benne NFC. A Magic4 Lite-ról készült renderek és az X30-as hivatalos fotói nagyon hasonlóak. A Magic4 Lite bemutatója március 17-én eshet meg, amikor a Honor a hazai piacra szánt Magic4 Pro+ (vagy Magic4 Ultimate Edition) bemutatóját is megtartja Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés