Android 12-re frissül a Honor 50 és 50 Lite

2022 második negyedévében jön a Magic UI 6.0 a Honor 50-re, a harmadik negyedévben a Honor 50 Lite-ra.

Hamarosan érkezik a Honor 50-re az Android 12-es frissítés, közölte a cég. A sajtóközlemény szerint a Magic UI 6.0 az év második negyedévében lesz elérhető OTA frissítésként, a Honor 50 Lite telefont használóknak pedig a harmadik negyedévben küldi ki a gyártó.

 

A frissítésben érkeznek jobban személyre szabható, átméretezhető widget kártyák, emellett a cég szerint sikerült jobban optimalizálni a szoftvert, amivel több alkalmazás futhat a háttérben, mint amit a Magic UI korábbi változatai engedtek. Érkezik a Honor Share, amivel vezeték nélkül gyorsan küldhetők és fogadhatók fájlok a telefon és számítógép között, amennyiben utóbbira telepítve van a cég Computer Manager nevű programja. A cég MWC-n bemutatott új csúcstelefonjai, a Magic 4-ek már gyárilag Android 12-vel kerülnek majd piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • MWC 2022: Barcelonában debütál a Honor Magic 4 széria

    A Honor Magic 3 volt a gyártó nagy visszatérése, a telefon mégsem érkezett meg Európába. A Magic 4 már itt mutatkozik be.

  • Honor 50 Lite - a függetlenség ára

    Ez a második Honor telefon, ami itthon kapható és már a márka függetlenedése óta a piacra kerül. Ám még nagyon érződik, hogy a múltból táplálkozik.

  • Honor 50 - apám nevében

    Mennyit számít a szoftver! A Huawei Nova 9 nem versenyképes Google szolgáltatások nélkül, a Honor 50 már inkább annak tűnik. Miközben a két telefon csaknem azonos.

  • Elindult az Android 12

    A készülékeken ugyanakkor még napok vagy hetek kérdése, mire az új szoftververziót láthatjuk. A Pixel modelleknek is várniuk kell.

Hirdetés