Hirdetés

LG blog: Kezünkben a Watch Urbane és Urbane LTE

Nem sokkal a barcelonai Mobile World Congress előtt hullott le a lepel az LG legújabb okosóráiról, melyek a Watch Urbane és Watch Urbane LTE névre hallgatnak. A két termék között jelentős különbségek vannak, míg előbbi Android Wear, addig utóbbi WebOS operációs rendszert futtat. Az LTE-s változattal számos plusz funkciót elérünk, máshogy néz ki, lényegében ez a magasabbra pozicionált modell a kettő közül. Az újdonságokról természetesen videókat is vettünk, melyeket alant lehet megtekinteni. Ilyen a G Watch Urbane:

Ilyen pedig a G Watch Urbane LTE:

Ez utóbbi készülék WebOS rendszert futtat, ezért az is érdekes, hogy milyen alkalmazás(oka)t biztosít az LG az órához. A G Watch Manager a megoldás, amelynek segítségével témázhatjuk a kerek kijelzőt, alkalmazásokat tölthetünk le és át a kütyüre, képeket és videókat mozgathatunk át, illetve beállíthatjuk, hogy a telefonunkra érkező értesítések közül melyek jelenjenek meg az Urbane LTE-n.


[+]

Az LG egyébként néhány alkalmazással maga is készült, az egyik látványos szoftver a walkie-talkie app, amely nem csak azt teszi lehetővé, hogy az órán futó felület segítségével egymásnak rövid hangüzeneteket küldjünk gyakorlatilag azonnal, hanem ha a felhasználók engedélyezik, akkor a GPS-koordinátájukat is megoszthatják egymással, így térképen is látszik, hogy hol vannak csoport többi tagjai.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés