Hirdetés

LG blog: Díjeső az LG okosórájának

Ha egy gyártó termékei díjakat söpörnek be, akkor arra általában nagyon büszke szokott lenni a cég, de azért az nem mindegy, hogy ezeket az elismeréseket kik és milyen szempontok alapján ítélik oda. Az LG az idei MWC-n több díjat is besöpört, ezek közül a legrangosabbnak egyértelműen az "év okostelefonja" számít, amit minden évben a barcelonai kiállítás után a GSMA hirdet ki. Idén az LG G3 kapta az elismerést, ami érdekes módon egyébként egy megosztott első hely, hiszen két telefont választott a szervezet meg, a másik eszköz az Apple iPhone 6.

LG G3
[+]

A GSMA indoklása szerint azért a G3 kapta a díjat, mert „a G3 5,5 colos Quad HD kijelzőjével és 13 megapixeles, lézeres autófókusszal felszerelt OIS+ kamerájával rendkívül felhasználóbarát és intuitív használatot biztosít. Olyan újításaival, mint a Smart Keyboard (okos billentyűzet), a szelfikészítést megkönnyítő Gesture for Selfie és Flash for Selfie, illetve az egyedi képernyőzár, , a Knock Code™, egyszerűen kényelmes, „okos” és biztonságos felhasználói élményt nyújt.”

LG Watch Urbane LTE
[+]

A koreai vállalat azonban újabban igen jelentős erőforrásokat áldoz arra is, hogy a tartozékok piacán is maradandót alkosson, különösen erősen fókuszálnak az okosórák világára. Az MWC-n láthatta először a nagyközönség a Watch Urbane és a Watch Urban LTE fantázianevű szerkezeteket, utóbbi készülék valóban igen exkluzív, hiszen webOS alapokon nyugvó rendszere abszolút egyedinek mondható, a beépített 4G kapcsolat pedig világelső az okosórák piacán.

LG Watch Urbane
[+]

Több vezető technológiai médium is az év okosórájának választotta az LG Watch Urbane-t és Watch Urbane LTE-t. Az Android Authority, az Android Central, a PC Pro és az Ubergizmo az LG Watch Urbane-t klasszikus, ám egyben kozmopolita dizájnjáért, illetve az analóg órákéhoz hasonló megjelenéséért értékelte a legkiemelkedőbbnek. A világ első LTE-képes okosóráját, az LG Watch Urbane LTE-t az Android Central, az AndroidPIT, a Digital Trends, az Expert Reviews és a TechnoBuffalo is a kiállítás legjobbjának nevezte. Az óra funkciói közül a szakértők közül többen is kiemelték a kategóriában először alkalmazott NFC fizetési technológiát, illetve az iparág legnagyobb kapacitású akkumulátorát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés