Hirdetés

MWC blog: Az LG-nél sem bízták a véletlenre

Hirdetés

Az LG úgy gondolta, hogy már a Mobile World Congress kiállítás előtt lerántja a leplet legújabb eszközeiről, bemutatkozott például egy okostelefon kvartett (nevezetesen a Magna, Spirit, Leon, Joy), valamint egy kétféle változatban piacra kerülő okosóra is (méghozzá a Watch Urbane és annak LTE variánsa).


[+]

A vállalat még vasárnap délután tartott direkt ezért egy sajtótájékoztatót, melyen sok érdekességet elmondtak, spanyol és marketing fejesek váltották egymást a színpadon. Nagyon büszkék például arra, hogy a G Flex 2 milyen jó lett. Nekem most volt alkalmam először látni a CES-en leleplezett mobilt, és be kell valljam, bőven van értelme a hajlított kialakításnak, nem csak a böngészésnél praktikus, hanem filmezéskor is kisebbfajta moziélményt élhet át az ember, amihez persze a kijelző magas kontrasztaránya is hozzájárul. Az esemény rövid és tömör volt, nem húzták túl (hozzáteszem nem is lett volna értelme), meg lehetett nézni mindent, tülekedtek a népek rendesen. Szerencsére magára a bemutatóra az utolsó pillanatban értem oda, ezért pont a Urbane-ek mellett tudtam helyet foglalni, szóval működött a fordított kifejezés, hogy utolsókból lesznek az elsők, rárepültem a szerkezetre, a többiek pedig szépen vártak a sorukra, mert bizony időbe telt, mire minden tudását megtapasztaltam.

LG Watch Urbane LTE

Az órák tök jók, főleg az LTE változatnál lehetett azt tapasztalni, hogy hatalmas munka folyik a háttérben direkt azért, hogy a lehető legkisebbek legyenek ezek az eszközök, vagyis minél jobban hasonlítsanak a normál órákra. Ugyan ettől még azért messze vagyunk, a fejlesztés szó szerint kézzel fogható, tetszetős, van ennek jövője, még ha sokan továbbra is szkeptikusak a karra szerelhető okoskütyük láttán.


[+]

Aminek láttán viszont biztosan senki nem kételkedett volna, az az öt csillagos Hotel Princesa Sofia 19. emeletéről elé táruló látvány. Szerencsére (bár azért Barcelonában nem rendkívüli eset) hétágra sütött nap, és egészen kellemesnek mondható 17 fok volt, így a teraszon azon kívül, hogy idilli környezetben lehetett dolgozni, jobbra-balra tekintve a panoráma is lenyűgöző volt. Rá lehetett látni a hegyekre, a tengerre, a városra, ilyenkor csak bámészkodik az ember, kidülleszti a szemeit, és azon kapja magát, hogy eltelt jó pár perc anélkül, hogy észrevette volna. Tényleg csodálatos volt.


[+]

Nem maradt el természetesen az etetés sem, apróságokkal, de annál finomabb ételekkel készültek a koreaiak, volt sütemény, gyümölcstál (amiben epertől kezdve ananászon át kiwiig minden volt), egy kis péksütemény, valamint főtt ételek is, ezek közé tartozott a rákocska, a húspogácsa szósszal, szóval a bendőnk nem maradt üresen, bár kétszer nem lehetett fordulni, mivel a sok éhes száj gyorsan beburkolta a kirakott mennyiséget. A hely mindenesetre tényleg frankó volt, öt csillagos szállodában azért nem minden nap fordulok meg, bár sokáig azért itt sem tartózkodtam, hiszen az esemény után már azonnal lehetett rohanni az Alcatelre, melyről szintén írok majd egy kis szösszenetet.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés