Moto Mod formájában tér vissza a RAZR?

2004-ben egészen sokkoló adat volt 13,9 milliméteres vastagságot olvasni egy kinyitható mobil specifikációs táblázatában, élőben pedig még meglepőbb volt kézbe venni a RAZR-széria első termékét, a V3-at, ami aztán több utódot és ráncfelvarrást élt meg. Nem lehet tudni, hogy az időzítés szerencsétlen, vagy a Lenovo is hamarabb tartja a bolondok napját, mindenesetre a Facebookon megjelent egy kép némi szöveggel, ami egyértelműen arra utal, hogy Moto Mod formájában hoznák vissza a régi időket.

Elképzelhető, hogy feltámasztják a legendás szériát?
Elképzelhető, hogy feltámasztják a legendás szériát? [+]

A széria egyébként egész sokáig futott, 2011-ben mutatták be az eddigi utolsó ilyen terméket, a RAZR XT910-et, ami egy 7,1 milliméteres "vastagságú" okostelefon volt 4,3 hüvelykes Super AMOLED kiejzővel, cseppálló kivitelben és 1780 mAh kapacitású akkumulátorral. Nosztalgiázók ide kattintva olvashatják el Bog véleményét az első V3 kapcsán, 2005 márciusából.

Előzmények

  • Egy csokornyi Moto Mod tesztasztalunkon

    Kipróbáltuk a Moto mobilok hátlapra pattintható projektort, a hangszórót, a tokot, az akkumulátort és a fényképezős, optikai zoommal és képstabilizátorral megáldott modult is.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

  • Moto G4 Plus - a negyedik generáció

    A Moto G sorozat 2016-os évjárata a Motorola előtagot elhagyta, viszont háromféle változattal hódít. Az 5,5 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasóval felszereltet mutatjuk most be.

Hirdetés