Most az év első felére tippelik az Oppo Find 9-et

A Mobilarenának kifejezetten tetszett a küllemben és tudásban egyaránt remekül sikerült Oppo Find 7a, és akik hozzájutottak egyhez (márpedig Ázsiában elég jól fogyott), azok közül bizonyosan sokan várják a folytatást – lassan már három éve. Az elmúlt két esztendőben az Oppo ugyanis inkább a prémium küllemet, ám közép- és felső-középkategóriás felszereltséget biztosító modellekre koncentrált a vastagabb pénztárcát kívánó szegmensekben, míg az Oppo Find 9-ről csak a különféle portálok oldalain lehetett hallani, például a mi virtuális hasábjainkon.

Oppo Find 7a
Márciusban lesz három éves a Find 7a, a folytatás azonban még mindig nem érkezett meg [+]

Ami késik, nem múlik: a GizmoChina legújabb értesülései szerint az idei év első felében hull majd le a lepel az új Oppo zászlóshajóról, amely mindenből az elérhető legjobbat vetheti be, így a 10 nanométeres node-on gyártott Snapdragon 835-öt, 8 gigabájt RAM-ot és 128 gigabájtos belső tárolót. A fenti publikáció kínai forrása emellett egy light modell érkezését sem tartja kizártnak Snapdragon 653-mal és 4/64 gigabájtos kombinációval. 2017 van, úgyhogy a mesterséges intelligencia szókapcsolat ezúttal sem maradhat ki: az MI-re épülő Find OS állítólag felügyeli majd a felhasználói szokásokat és az alapján próbál eljárni, bármit is jelentsen ez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Egyedi renderképek az Oppo Find 9-ről

    Újabb információk és egy dizájner videó is előkerült az Oppo Find sorozatának három éve várt folytatásáról. Talán idén már tényleg megérkezik.

  • Ezt tudni most az Oppo Find 9-ről

    Egyre biztosabb az év eleji start és most már a specifikációról is szépszámú információt lehet elmondani, persze kémforrások alapján.

  • Ismét felbukkant az Oppo Find 9

    2015 óta nagyon sok dolog történt a mobilos világban, az Oppo Find 9-pletykák azonban azóta szivárognak, persze mindig más információkkal.

  • Idén jön az Oppo Find X

    Az Oppo Find szériájának következő modelljére nagyjából négy éve várunk minden évben az aktuális csúcshardverrel.

Előzmények

  • Talán lassan tényleg lesz Oppo Find 9

    Az Oppo Find szériájának következő tagja nagyjából két éve várat magára, lehet, hogy jövőre tényleg bejelenti a gyártó.

  • Oppo F1 Plus - nem esett messze az almafától

    4 gigabájt rendszermemória, 64 gigabájt tárhely, 16 megapixeles előlapi kamera, mutatós és karcsú kivitel, illetve pazar összeszerelés – miért kellett az ígéretes recepten iOS-majmolással rontani?

  • Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

    Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés