Idén jön az Oppo Find X

Az Oppo Find sorozatának következő modellje lassan már kezdett a Half Life 3-ra hasonlítani. Négy éve minden évben úgy volt, hogy most már aztán tényleg, persze nem lett. A már 2014-ben QHD kijelzővel bemutatott Oppo Find 7 óta nem volt a szériában új készülék, noha tavaly is volt szó egy Snapdragon 835-tel szerelt utódról, illetve korábban, még a Snapdragon 810 idejében szintén, közte pedig a Snapdragon 821 is esélyes volt.


[+]

Most viszont az Oppo jelentette be, hogy idén, most már isten bizony lesz Find, méghozzá a jövő telefonja, X megnevezéssel. A Weibo posztot az Oppo Mobile India hivatalos Twitter-oldal is megerősítette: az Oppo futurisztikus csúcsmodellje úton van. Az eddigiek alapján természetesen Qualcomm lapkára és QHD kijelzőre számítunk, viszont még csak nem hivatalosan sem érkezett semmi konkrétum a Find X-szel kapcsolatban. Csak ugye annyi, hogy lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • TENAA-nál az Oppo Find X

    A másfél hét múlva bemutatkozó csúcsmobilt a Kínai Hírközlési Hatóság végigmérte, több tulajdonságát pedig papírra vetette.

  • Újabb Find X-jel az Oppótól

    Jövő héten mutatkozhat be az évek óta parkolópályára tett Oppo Find-széria legújabb, csúcskategóriás terméke.

  • Igazi csúcsmodell lesz az Oppo Find X

    És az előzetesek alapján nem csak a specifikáció megnyerő, de a kialakítás esztétikuma is hangsúlyos.

  • Frissítve! Itt az Oppo Find X specifikációja

    A Twitter poszt nagyon megbízható forrásra hivatkozik az adatok származását illetően, ami többek között a méreteket is felfedi.

Előzmények

Hirdetés