Hirdetés

2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Az Elite alakulat

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A ZTE-ről manapság kevesebbet hallani mifelénk, pedig a nemzetközi piacokon ott vannak minden árkategóriában. Az Axon Elite egy Snapdragon 810-es csúcsmasina, részben fémköntösbe öltözve.

A ZTE igen komolyan veszi mostanság a nemzetközi értékesítést, melyre kitűnő példa a mára soktagúvá bővült Axon-família, mifelénk azonban nem nagyon találkozni ezekkel a készülékekkel, mert hivatalosan nem forgalmazzák azokat nálunk. Pedig az amerikai piacon debütált ZTE Axon Pro ütős ajánlat lett 5,5 hüvelykes QHD kijelzőjével, nagyrészt fém borításával és dupla hátlapi kamerájával, nem beszélve a Snapdragon 810-es SoC-ről.

Az Axon Elite a nevével szemben nem a Pro még durvább változata, hanem a nemzetközi piacra szánt, némileg butított variáns 4 helyett 3 gigabájt RAM-mal, 5.1-es Android rendszer helyett 5.0-ssal és QHD megjelenítő helyett Full HD-val, bár ez nem feltétlenül válik az 5,5 hüvelykes phablet hátrányára. Este hat órakor kezdődő adásunkban megvizsgáljuk, hogyan működik az Axon Elite ujjlenyomat-olvasója és szemalapú azonosítása (amit nem lehet retina leolvasásnak hívni), no és persze a többi, szokásos dolgot is körbejárjuk.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.