A TENAA-nál is felbukkant a ZTE A7000

A tavaly útjára indított, általában jól árazott Axon sorozattal a ZTE a nemzetközi vizeken is megmutatta, hogy képes komoly ajánlatokat letenni az asztalra, és hamarosan érkezhet az Axonok újabb generációja. Pár hete már beszámoltunk egy ZTE A2017 kódjelű mobil felbukkanásáról az AnTuTu teljesítményteszt adatbázisában, és most a TENAA, vagyis a kínai hírközlési hatóság közölt képeket és adatokat a bejelentés előtt álló phabletről, amely a PhoneArena tippje szerint az Axon 2 nevet kaphatja.


[+]

Az 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel felszerelt készüléket a népszerű Snapdragon 820 hajthatja meg 4 gigabájt RAM és az Adreno 530-as IGP kíséretében, a belső tároló 64 gigabájtos lehet. Az előlapra 8, a hátlapra 20 megapixeles kamera kerülhet, a fémház pedig 3140 milliamperórás telepet rejthet. A TENAA-nál az A2017 6.0.1-es Android főverzióval járt. Az Axon sorozatnak számos tagja bemutatkozott tavaly, úgyhogy várhatóan idén is több új generációs modell érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • ZTE Axon Elite - termékpolitikai elit

    Az Axon sorozat jelen tagja egy kellemesen árazott zászlóshajó Snapdragon 810-es SoC-vel és három kamerával – kár, hogy itthon ez sem kapható hivatalosan.

  • Mobilarena TV: Az Elite alakulat

    A ZTE-ről manapság kevesebbet hallani mifelénk, pedig a nemzetközi piacokon ott vannak minden árkategóriában. Az Axon Elite egy Snapdragon 810-es csúcsmasina, részben fémköntösbe öltözve.

  • Piacra került, mindent tudni a ZTE Axon Miniről

    Júliusban csak annyit árult el a ZTE, hogy az Axon Mini force touchcsal és 5,2 hüvelykes képátlóval érkezik, most viszont fény derült az árakra és a végleges specifikációkra.

  • Több új taggal bővül a ZTE Axon-család

    Kínában mutatkozott be a ZTE Axon Lux és Axon Watch, előbbiről már voltak pletykák, utóbbi viszont egy olyan okosóra, amiről még nem hallottunk ezelőtt.

Hirdetés