6 hüvelykes kijelzővel debütált az Axon MAX

Hirdetés

A ZTE nagyon igyekszik visszakerülni a mobilos körforgásba az Axon sorozattal, ami felső kategóriás felszereltséggel és anyaghasználattal hívja fel magára a figyelmet. A család már jó néhány tagot számlál, ilyen az Axon Elite, az Axon Lux, vagy éppen az Axon Pro, ezek mind 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek, az Axon mini viszont 5,2 hüvelykes. A família most újabb termékkel lett gazdagabb, az Axon MAX névre keresztelt készülék 6 hüvelykes, Full HD felbontású képernyőt kapott. A 160 x 80 x 7,5 milliméteres phabletet a repülőgépeknél is használatos alumínium-titán burkolatba öltöztették.


[+]

A mobil belsejében a Qualcomm 64 bites Snapdragon 617 chipje dolgozik, 3 GB RAM kiegészítésével. A belső tárhely mérete 32 GB, ami microSD-vel bővíthető tovább. Ahogy manapság lenni szokott, a második kártya a második SIM foglalatban fér bele, hiszen az Axon MAX két SIM-et kezel. Kamera terén sem bízta a véletlenre a ZTE, a hátlapon egy 16, az előlapon pedig egy 13 megapixeles fényképező található.


[+]

Az energiát egy 4140 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, ami a Quick Charge 3.0 gyorstöltésnek köszönhetően nulláról 60 százalékra feltölthető 30 perc alatt. A kínaiak újdonsága USB Type-C csatlakozóval rendelkezik, a hátlapra pedig egy ujjlenyomat-olvasót szereltek. A 24 bites AK4961 ADC chip segít a jobb hangzás elérésében. Az Axon MAX ára Kínában 2799 jüan, ami forintra átváltva 124 ezer forintot jelent. Egyelőre arany változatban lesz elérhető, méghozzá év végétől kezdve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Az Elite alakulat

    A ZTE-ről manapság kevesebbet hallani mifelénk, pedig a nemzetközi piacokon ott vannak minden árkategóriában. Az Axon Elite egy Snapdragon 810-es csúcsmasina, részben fémköntösbe öltözve.

Előzmények

Hirdetés