2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Mindent megerősít a Xiaomi Mi 8 doboza

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Slashleaks

Minden eddigi értesülés helyesnek bizonyult a Xiaomi évfordulós készülékével kapcsolatban. Plusz, van egy újabb érdekes információmorzsa.

Hirdetés

A Xiaomi Mi sorozatának számszakilag hetedik, technikailag viszont a gyártó évfordulójának alkalmából nyolcadik készüléke nem sok titkot őrzött meg a bemutatóra. Azon túl, hogy minden eddigi értesülés helytállónak tűnik, köszönhetően a most kiszivárgott csomagolás fotójának hála, egy újabb, viszonylag rejtélyes paraméter is képbe került. Mind a plakát, mind a doboz dual GPS modult emleget.

A plakátért katt a képre! A plakátért katt a képre!
A plakátért katt a képre! [+]

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez miért jó, azon túl, hogy mennyiségi elven pont eggyel több, mint bármelyik jelenlegi mobilba szerelt GPS modul, de nyilván fontos, ha az AI vezérelt dupla kamerarendszer és a Snapdragon 845 mellett ez a harmadik kiemelt információ a kereskedelmi forgalomba szánt csomagoláson. A plakát kiemeli még a 3D arcazonosítást is, ami saját fejlesztés, ezzel együtt egyértelművé teszi a szenzorsziget létét és méreteit. Május 31-ig még kiderülhet ez-az, amennyiben akad még egyáltalán bármi, ami kiderülhet.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.