Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Áttetsző hátlap és notch

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Slashleaks

A Slashleaks videóján a Xiaomi Mi 8 látható, egészen részletesen, ugyanis a hátlap áttetsző. Cserébe van rajta egy termetes notch.

Hirdetés

A Xiaomi következő Mi szériás modellje a gyártó nyolcadik évfordulójának apropóján Xiaomi Mi 8 néven, illetve a MIUI 10 is május 31-én kerül bemutatásra. A készüléket értelemszerűen csúcshardverrel várjuk, tekintve, hogy a Xiaomi ezt már előre be is jelentette, tehát a Snapdragon 845-re, alapkiszerelésben 6/64 GB-os memóriakiosztással viszonylag nagy összegben is érdemes fogadni. A kialakítás már nem ennyire evidens, de több, mint valószínű, hogy nem a Mi Mix 2s formatervét importálják a Mi sorozatba.

A Slashleaks által közzétett videón nem csak a (szerintünk elképesztően) mutatós és jól kivitelezett, áttetsző hátlap látszik, de az előlapon egy határozottan nagy szenzorsziget sziluettje is kivehető. Ez arra mutat, hogy a Xiaomi korábban felbukkant 3D-s arcazonosító rendszere valóban a Mi 8-cal debütál, az pedig láthatóan helyet igényel. Mivel ujjlenyomat-olvasó nem látszik a felvételen, valószínűleg a kijelzőben lesz, már, ha nem váltja ki teljesen az arc alapú azonosítás.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.