Hirdetés

Rangos díjjal gazdagodott a különleges Huawei óra

Gyönyörű lett a domború kijelzővel szerelt Watch 4 Pro, mégsem az söpörte be az EISA fontos elismerését.

Hirdetés

Kiosztotta 2023-24-es díjait az EISA, vagyis az Európai Kép- és Hangszövetség, amely a viselhető kütyüket is díjazza, és amely a Huawei Watch Ultimate-nek adta át a legjobb prémium okosórának járó elismerést. Szemben a teljesértékű okosóraként működő és EKG-val szerelt Watch 4 családdal az Ultimate a szívós és karakteres külsőre megy rá 10 ATM minősítéssel és fejlett búvárfunkciókkal.

A titán és a megerősített gumi szíjat használó Ultimate órák egymás mellett
A Watch Ultimate két színváltozata [+]

Emiatt az óra meglehetősen masszív 76 grammos tömegével szíj nélkül, viszont a cirkóniumalapú folyékony fémház, a zafírüveg képernyővédelem és a kerámiabevonat együtt kitartó és egyedi kivitelt hozott össze mindenféle testmozgáshoz, amely meggyőzte az EISA nemzetközi szaklapokból álló zsűrijét is. Indoklásuk összefoglalása szerint a Watch Ultimate „egy nagyszerűen megtervezett eszköz, amely képes lépést tartani a pörgős életmóddal és a kalandokkal”.


[+]

A cirkóniumalapú fémkeret keménységével, vízállóságával és kopásállóságával is az olyan anyagok jó tulajdonságai fölé emelkedik, mint a titán és a rozsdamentes acél, a vastag keret pedig 1,5"-es, 466 x 466 pixeles és remek fényerejű AMOLED panelt fog közre. A Huawei elmondása szerint a merüléshez búvárkomputer is jár útmutatókkal és technikai eszközökkel, az expedíciós mód pedig a teljesítménytúrák és a hosszú kalandok szorgos jegyzetelője lehet kétcsatornás GNSS műhold vevővel és légnyomásmérővel. Az EISA a Watch Ultimate 530 mAh-s telepét és kéthetes üzemidejét is elismerte vegyes használattal, akárcsak az egy óra alatt letudható, teljes töltést, aminek az első tíz percébe 25% töltöttség kerül az akkumulátorba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés