Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Megmutatta erejét a OnePlus 5

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A GeekBench 4 rendszerében bukkant fel a mobil, számítási kapacitás terén sem a Galaxy S8-tól, sem pedig az Xperia XZ Premiumtól nem marad el.

Hirdetés

Tovább zajlanak az események a nyáron bemutatásra kerülő OnePlus 5 körül. A GSMArena például Geekbench 4-eredményeket publikált, ami alapján biztosan állíthatjuk, hogy a kütyü processzora nem fog lemaradni a legnagyobb és legdrágább csúcsmobilokétól, az 1963 pontos egymagos és 6687 pontos többmagos teljesítmény vetekszik a Galaxy S8+ szintjével, az Xperia XZ Premiumot pedig meg is haladja. Továbbra sincs hivatalos megerősítés a hardverről, de szinte biztos, hogy Snapdragon 835 kerül bele 6 GB RAM-mal, Android 7.1.1-es alapokon.

Várhatóan megmarad bal oldalon a csúszka
Várhatóan megmarad bal oldalon a csúszka (forrás: AndroidAuthority) [+]

De nem csak a nyers erő, hanem a külső kapcsán is előkerültek érdekességek, megbízhatónak vélt kínai források által publikált vázlatok árulkodnak a külsőről. A divatnak megfelelően számíthatunk 2 + 2 kamerára, a hátlapit ráadásul vékony kerámiabetét öleli körül, miközben a unibody készülékház alapvetően alumíniumból készül. Megmarad a többfunkciós bal oldali csúszka, és nem hagyják ki 3,5 milliméteres jack csatlakozót sem a Type-C mellől. Alulra kerül a hangszóró.

Az előlapjára is dupla kamera kerülhet
Az előlapjára is dupla kamera kerülhet (forrás: AndroidAuthority) [+]

A OnePlus 5 megjelenése előreláthatólag júniusra várható.

Előzmények

 • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

  Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

 • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

 • OnePlus 3T - T apó itt van

  A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.

 • OnePlus 3 - Szentháromság

  Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.