Hirdetés

Akciófigyelő: megvan a TWS fülest rejtő Armor 15 ára

A korai előrendelőknek nem kell az egyet fizet, kettőt kap ajánlatért egy vagyont otthagyni.

Sajátos ötlettel állt elő az uleFone azoknak, akik már unják, hogy a mobiljuk mellett teljesen vezetékmentes fülesüket, illetve annak töltőtokját is magukkal kell cipeljék, és ugyebár tölteni is két eszközt kell.

Az Armor 15 frappáns megoldást kínál: a Mil-STD-810G tesztekből többet teljesítő, IP68/69K alapon por- és vízálló strapatelefon felül elnyeli a két fülbevalót, és mindjárt tölti is – 6600 mAh-s akkumulátorával akár 505 óra zenehallgatást biztosítva. Már ötórás etapokban, mert ennyit bírnak a fülesek, mielőtt ismét energiát kérnek az ütésálló féltéglától.


[+]

Az uleFone a Kickstarterre is elvitte az Armor 15-öt, hogy felmérje, mekkora a közösség érdeklődése a sajátos kütyüpáros iránt, és néhány hardveres infót is elejtett. Ilyen a sztereó hangszóró, a 12 + 13 megapixeles hátlapi kamerapáros, az 5,45"-es, noccsmentes kijelző, a 4G-s MediaTek Helio G35 chip, a 6 GB RAM és a 128 GB-os, bővíthető tároló.


[+]

Az uleFone most már árat is tud mondani, bár nem véglegeset, hanem korai early bird kedvezményeset: aki máris lecsapna egyre, és kész várni egy kicsit, amíg a telefon egyáltalán piacra kerül, 169,99 dollárért előjegyezheti ezen a linken.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés