Beépített TWS fülessel készül az Ulefone

Na, ilyet még nem láttunk: strapabíró mobilburkolat védi a mellékelt vezetékmentes fülest.

Érdekes mobilkoncepció kapott Kickstarter kampányt ezen a linken: az Ulefone Armor 15 egy olyan duplakamerás, 6600 mAh-s teleppel szerelt por-, víz- és ütésálló strapatelefon, melynek háza sötét titkot rejt: egy pár fekete TWS fülest.

Nem mintha az IP68/69K és Mil-STD-810 jelzésekkel felvértezett mobilnak különös szüksége lenne a kampányra, mert küszöbön áll augusztus 8-ai premierje, és errefelé meg lehet pályázni egy ingyenesen osztott darabot, illetve pár 10 és 20 dolláros kupont.

Az biztos, hogy az Android 12-t futtató, MediaTek Helio G35 chippel szerelt, 6/128 GB-os telefon sajátos lett felső fülek mögül kihalászható TWS párosával egy olyan érában, amikor eleve kikopott a fülhallgató a csomagolásból.

Saját tok helyett mobil sem tárolta, sőt: töltötte eddig még az apró, teljesen vezetékmentes bigyókat, melyekhez szoftveres funkciók is tartoznak, amint kiemeli őket a házból az ember.

Nem ez az Armor 15 egyetlen trükkje: dedikált gombjával 16 megapixeles előlapi és 12 + 13 megapixeles hátlapi kameraszettje víz alatt is bevethető, az 5,45"-es panelt sztereó hangszóró fogja közre, megvan a vezetékmentesen működő FM-rádió és persze az NFC, a Google-csomag és az ujjlenyomat-olvasó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés