A leghangosabb mobil címre pályázik egy uleFone

A Power Armor 16 Pro ügyes trükköt talált ki a tárcsás kamerakiosztásra: széleken a lencsék, középen a hangszóró munkálkodik.

Karakteres strapatelefonnal rukkolt elő az uleFone, és már tart a Power Armor 16 Pro promóciója, melynek keretében, az itt elérhető tombolán 70 szerencsés játékos ajándékkal is gyarapodhat. Az első ötven vásárló pedig, aki a telefont 159,99 dollárért máris kosárba helyezi, ingyenes TWS fülest is bezsebelhet.


[+]

Kétségtelenül egyedi a 173,4 x 18,3 x 83,35 milliméteres és 405 grammos ketyere hátlapja, és a tárcsás kamerakivitelen nem is a 16 megapixeles Samsung S5K2P7 szenzor és az f/1,8-as rekeszértékű optika a lényeg, vagy a mélységérzékelő és a LED villanó, hanem a közrefogott, kiemelkedő hangerejű hangszóró.


[+]

Az uleFone szerint a Power Armor 16 Pro 122 decibellel és 3,5 watt teljesítménnyel rekorder a telefonok között és bizonyos szirénák hangerejét is lepipálja, ami speciel SOS kéréskor jöhet jól, ha balesetet szenvedünk. De a gyártó zenehallgatáshoz is jó minőséget ígér, erélyes basszussal. A felső élre jó fényerejű, 126 lumenes zseblámpa került, védelem oldalról pedig IP68/69K minősítések és bizonyos MIL-STD-810G tesztek teljesítése is megvan.

A készülék oldalsó ujjlenyomat-olvasóval, programozható gombbal és POGO porttal is rendelkezik a dokkoláshoz a szokásos a Type-C USB mellett, és vásárolható mellé többfunkciós, övre, és kerékpárra erősíthető tok is.


[+]

A Power Armor 16 Pro nem kisebb, mint 9600 mAh-s telepet kínál 18 wattos vezetékes és 10 wattos vezetékmentes töltéssel, a hardveres feladatokat pedig a nyolcmagos MediaTek Helio G25 végzi, 4 GB RAM és 64 GB-os, bővíthető tároló kíséretében. A kijelző 5,93 hüvelykes az IPS variációból, 720 x 1440 pixellel és mindenféle belógó sziget nélkül. A szelfikamera 8 megapixeles.

Ami az uleFone Buds TWS fülest illeti, a két apró hangleadó darabonként mindössze 3,6 grammot nyom és ötórás zenelejátszásra képes Bluetooth 5.1 szabványon, illetve 20 órára, ha a töltőtok akkumulátorát hozzáadjuk. A teljesen vezetékmentes füles ára 29,99 dollár és fekete, illetve fehér színekben érhető el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés