2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Honor V9 Európába Honor 8 Pro néven érkezhet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Hi-Tech Mail

Az MWC előtt befutó Honor V9 eddig kizárólag Kínába volt várható, azonban nemzetközi forgalomban is felbukkanhat.

Hirdetés

A kínai hírközlési hatóságnál már bejegyezték az 5,7 hüvelykes, a 4/64 GB-os memóriakiosztásban QHD kijelzővel szerelt Honor V8 utódját, a Weibon pedig a Honor jelentette be a phablet február 21-i bemutatását. A neves kínai sportolót, Szun Jangot ábrázoló plakáton több árulkodó jelet is felfedezni vélünk, ilyen a kettős hátlapi kamerarendszerre utaló két karika, vagy esetleg a készülék reklámarcának választott, mellesleg Kínában nagyjából nemzeti hősként tisztelt, világbajnok úszóból kiindulva a vízálló kivitel lehetősége.


(forrás: Honor)

A magát megnevezni nyilván nem kívánó belsős forrás szerint a phablet viszont nem csak Kínában lesz kapható. A nemzetközi verzió bemutatására elvileg a Huawei február 27-ére meghirdetett barcelonai eseményén kerül sor Honor 8 Pro néven. Az eddigi információk alapján a készülék 157 x 77,5 x 6,97 milliméteres dimenzióival vékonyabb lesz, mint az elődmodell, viszont az akkumulátor 3900 mAh-sra hízik, míg a kijelző marad 5,7 hüvelyk, a 4/64 GB-os és a 6/128 GB-os verzió esetében is QHD felbontás mellett.


[+]

Az Android 7.0-val érkező készülékben 2 megapixeles segédszenzor egészítheti ki a 12 megapixeles főkamerát, bár ez visszalépés volna a Honor 8 dupla kamerarendszeréhez képest. Az előlapra 8 megapixeles modul kerülhet. A számítási kapacitásért a maximum 2,4 GHz-re skálázott HiSilicon Kirin 960-as SoC felelhet. Azt, hogy a V9 Európába Honor 8 Pro néven érkezik, még nem erősítették meg hivatalosan, ahogy az árazásról sem esett szó, a Mobile World Congressen viszont hamarosan úgyis kiderül minden.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.