Ez lehet a Honor V8 utódja?

Hirdetés

A Huawei igen jó évet tudhat maga mögött, ami nem kizárólag a P9 érdeme, a gyártó almárkájának csúcskészülékei, a Honor 8 és a Honor V8 is remekül szerepeltek az eladási számok tekintetében is, meg a gyakorlatban is. A meglehetősen ritkának számító, dual active kétkártyás, duplakamerás Honor 8 a napokban már az Android legfrissebb főverzióját is megkapta. Legalábbis egyes régiókban, most pedig a V8 esetleges folytatása, avagy továbbgondolt variánsa tűnhetett fel.

Honor 8
Honor 8 [+]

A kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában DUK-TL30 modellszámon került listázásra egy új Honor készülék, amely a specifikáció alapján akár a következő csúcsmobil is lehet. A nyolcmagos processzor típusát nem részletezték (a 2,4 gigahertz a Kirin 960-re utalhat), rendszermemóriából viszont 6 GB-ot, tárolóból pedig 128 GB-ot regisztráltak. A mellékelt kép alapján ismét dupla hátlapi kamerarendszerre számíthatunk, ami egy 12 és egy 2 megapixeles modulból állhat (ilyen van az olcsóbb Honor 6X-ben), alatta pedig az ujjlenyomat-olvasót érdemes keresni.

Honor DUK-TL30
Honor DUK-TL30 [+]

Az új modell 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440 pixeles panelt kaphat, a V8-nak már volt ilyen kiszerelése. A TENAA által mért 157 x 77,5 x 6,97 milliméteres paraméterek gyakorlatilag megegyeznek a vélt elődmodellével, bár a V8 picit vastagabb volt. Ha a hatóság információi helytállóak, akkor elismerésre méltó, hogy a vékony készülékházba belefért egy 3900 milliamperórás akkumulátor. A 7.0-s rendszerrel jegyzett készülékről egyelőre nem tudunk többet, de valószínűsítjük, hogy ez előbb-utóbb változni fog.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés