2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Február 21-én érkezik a Honor V9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Honor

A sokat sejtető poszter vízálló kivitelre célozgat, persze lehet, hogy csak egy úszóval kívánja a Honor a phabletet népszerűsíteni.

Hirdetés

A Honor 8 a tavalyi év egyik legjobb ár/érték arányú ajánlata volt errefelé, ám kevesen tudják, hogy már korábban, májusban bemutatkozott a phablet méretű Honor V8, amit kiszereléstől függően akár QHD megjelenítővel is meg lehetett kaparintani, csak nem itthon. Úgy tűnik, bőven egy éven belül befut ennek a folytatása, a Honor Weibós oldala ugyanis egy február 21-ei eseményre hívja fel a figyelmet, rajta a V9 terméknévvel. A plakát érdekessége a medence és az előtérben megpillantható úszó – csak nem a vízálló kivitelre célozgat a Honor csapata?

A Honor V9 weibós posztere
A Honor V9 weibós posztere

A V9, nem hivatalos forrásban egyébként már felbukkant, méghozzá a kínai hírközlési hatóságánál, ahol 157 x 77,5 x 6,97 millimétert mértek 184 grammos tömeggel. A TENAA 3900 milliamperórás akkumulátorra és 12 + 2 megapixeles hátlapi kamerákra számít, bár ez utóbbi inkább a Honor 6X-féle középkategória jellemzője. Az előlapra 8 megapixeles modul kerülhet. A V8-hoz hasonlóan a fenti poszteren is szerepel a OO jel, ami a virtuális valóság képességekre utalhat – az elődmodell csomagolásának része volt a szemüveg, amibe a telefont bele lehetett csúsztatni. A tippek szerint a V9 a HiSilicon Kirin 960-as SoC-t rejti majd remélhetőleg vízálló házában.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.