Snapdragon 8 Gen 2-vel futott egy kört a Galaxy S23

Pontosan nem tudjuk, a széria melyik modellje, de jó eséllyel a Galaxy S23 amerikai piacra szánt verziója mérette meg magát.

Minden évben van róla szó, hogy most már tényleg egységes hardverrel érkezik az aktuális Samsung Galaxy S széria, ez idén sem volt másként, és ahogy az lenni szokott, minden előzetes terv és információ ellenére, mégis csak marad az eddigi táncrend. A különböző piacok eltérő lapkakészlettel kapják az S23 készülékeket. Ebben a játékban jellemzően a mi régiónk az egyik, amelyik a rövidebbet húzza, de a Samsung annak ellenére is ragaszkodik a saját tervezésű szetthez, hogy azzal a saját fejlesztő részlege sem maradéktalanul elégedett.


[+]

Az Egyesült Államok, Dél-Korea, Kína, Japán és India viszont a Qualcomm aktuálisan legerősebb szettjével érkezik, amely máris futott egy tesztkört a Geekbenchnél. Az SM-S911U modellszámú eszköz valószínűleg az amerikai piacra szánt S23, a klaszterekből ítélve a szett pedig a Snapdragon 8 Gen 2 lesz 1+2+2+3-as kiosztással, ahol a legerősebb mag 3,36 GHz-es órajelet hoz. A benchmark alapján a rendszermemória nem emelkedik, így a sorozat alapmodellje esetében továbbra is 8 GB RAM-mal kell majd beérni.


[+]

Az Android 13-mal várt Galaxy S23 esetében úgy tűnik, nagyon visszafogott előrelépésre számíthatunk az elődmodellhez képest (200 mAh plusz az akksiban,  és még a dizájn sem fog markánsan különbözni. Legalábbis az S22 Ultrától, mivel legjobb tudomásunk szerint a teljes széria a pót-Note vonalait örökli. Számszerűleg a kamerarendszer is marad, de ott még lehet trükközni új optikával, eltérő szenzorokkal és fejlettebb képfeldolgozó algoritmussal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés