Tok erősíti meg a Samsung Galaxy S23 formáját

Az első renderképeket igazolják a tokok is, nem sok változásra számíthatunk az S22-höz képest.

Hirdetés

Egy hete, hogy felbukkantak az első renderképek a Samsung Galaxy S23-as telefonokról, később teszteredmények alapján lebukott a 25 wattos töltés is a mobilok kapcsán, és az új Ultrát is láthattuk már. A telefonok formáját a gyártó saját tokjairól az interneten elszabadult képek is megerősítik, marad a lapos kijelző és a kamerák egymás alá rendezése, de a kamerasziget elrendezése a Galaxy Z Fold4-ben látottra hajaz majd. A napokban a Galaxy A14-ről előkerült renderképek is hasonlót mutattak, amiből arra lehet következtetni, hogy a Samsung kategóriáktól függetlenül egységesíti a dizájnt 2023-ban.

Gyári tokok a Samsung Galaxy S23-hoz.Gyári tokok a Samsung Galaxy S23-hoz. Gyári tokok a Samsung Galaxy S23-hoz. (forrás: GSMArena) [+]

A Galaxy S23-ról annyit tudunk még, hogy 146,3 x 70,8 x 7,6 milliméteres lehet a ház, ami egyezik az S22-vel. A kijelző marad a 6,1 hüvelyk képátlójú AMOLED, a képek alapján kicsit vastagabb a keret, mint az S22-ben látott. A tokról készült kép megerősíti, hogy marad a gombok és az USB-C csatlakozó helye is. Azt pedig egyelőre az elemzőknek ellentmondóan mondják a pletykák, hogy mégsem kizárólag Snapdragon 8 Gen 2-es verzió lesz, hanem régiótól függően marad az Exynos is a 2300-as lapkával a versenyben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés