Infók a megkésett Nord 3-ról

A Nord széria 3-assal jelölt tagját tavaly nyárra vártuk, de még most is csak a feltételezett specifikáció szivárog.

Kicsit megcsúszott a OnePlus tavaly tavasszal közzétett ütemterve, viszont a Nord 3-at leszámítva minden menetrendszerűen érkezett, úgyhogy a Nord 2 utódja kicsit feledésbe is merült. Hivatalos dátum vagy előzetes ugyan még mindig nincs, de újabb feltételezett specifikáció került elő, ami pont annyival aktuálisabb hardvert mutat, mint amennyi csúszásban van a készülék.

Az új információk szerint a OnePlus Nord 3 valamivel nagyobb panelt kap, mint vártuk, a 120 Hz-es képfrissítés és az AMOLED panel viszont továbbra is stimmel, csak immár 6,74 hüvelyken. A lapkakészlet esetében a tavaly év végén bemutatott Dimensity 8200-ra eshet a választás, lesz némítókapcsoló, a maximális töltésteljesítmény pedig 150 helyett 100 wattnál állhat meg 4000-5000 mAh-s telepméret mellett.

Egy másik forrás ugyanakkor 6,5 hüvelykes panelről beszél, esélyesnek tartja, hogy a gyártó mégis a Dimensity 8100+ mellett dönt és a kamerarendszerről is van elképzelése, ami a következőképpen néz majd ki: 50 MP IMX890 OIS + 8 MP + "haszontalan szenzor".

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés