Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hivatalos a Galaxy Note9 akkumulátorkapacitása

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashLeaks

A brazil Nemzeti Telekommunikációs Ügynökség certifikációja lényegében készpénznek tekinthatő: a Note9 tisztességes akksit kap.

Hirdetés

Több információ is kiszivárgott a Samsung Galaxy Note9-cel kapcsolatban, az egyik, és legfontosabb az akkumulátor mérete, amit eddig is elég jól meg lehetett tippelni, viszont az alábbi dokumentum hivatalos szintre emeli a feltételezéseket. A Note9 a széria történetének legnagyobb telepével fog dolgozni, ami egészen pontosan 4000 mAh. Meglepve nem vagyunk mondjuk, de jó tudni, hogy mire számítsunk az augusztus 9-i bemutatón. A megnövelt kapacitáshoz pedig gyorstöltés is jár.

Ez így elég konkrét.
Ez így elég konkrét. [+]

Az FCC adatbázisából már ismert gyorstöltő viszont ne egészen az, aminek látszik. A címke szerint 12V/2,1 amperre képes vezeték nélküli szerkezet teljesítménye nem lesz 25 watt, illetve de, viszont egyszerre két eszköz töltésére tervezték. Ez annyiban remek, hogy a Galaxy Watch is a regenerálódó Note9 mellé csapható, így viszont osztozni kell a teljesítményen. A Wireless Charger Duo megnevezésű töltő valószínűleg az új készülékekkel együtt mutatkozik be. Ja, és új színvariáció is előkerült, a Note9 valószínűleg lila színben is elérhető lesz. Képek a galériában!

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.