Hivatalos az uleFone Armor 6

Hirdetés

Volt már az uleFone-nak bevágásos mindenálló mobilja, épp a mostani Armor 6 elődje, és az Armor 5-höz képest az újdonság lényegében mindenben előrelépett, kezdve a jelzett védelmek tengerével. TPU és fémháza lehetővé teszi a -20 és 60 fok közötti használatot és a -40 és 80 fok közötti tárolást. Megerősített vázszerkezete ellenáll az 1,2 méteres magasságból történő leejtéseknek betonra, és ha véletlenül az nem sziklaszilárd, hanem friss, folyékony lenne, abban a cucc egy méter mélyre merülhet, és egy napig nem esik baja.


[+]

Az persze jó kérdés, ha már részben megkötött a beton, a júzer hogyan halássza ki onnét telefonját, mindenesetre a vállalás jelzésértékű, hogy az Armor 6 építkezésen is használható, és egyébként 2 méteres vízoszlop áldatlan hatását is kibírja, két órán keresztül. Ez épp elég idő, hogy az ember úszógatyát vagy vastag búvárfelszerelést vegyen, és phabletjét kimenekítse a mély vízből.


[+]

A fenti kép az alacsony légnyomás, a magas relatív páratartalom, a savas környezet és a napsugárzás elleni védelem mértékét is pontosítja a MIL-STD-810G idevonatkozó előírásai alapján, adott továbbá az IP68-as védelmen túl az IP69K minősítés, úgyhogy nagyobb nyomású, meleg vízsugárnak is ellenáll a ketyere. Kapott egyébként a telefon a hátlapon egy UV szenzort, plusz adott az NFC és egy sor szoftveres eszköz, amolyan virtuális szerszámos ládaként.


[+]

166 x 83 x 13,3 milliméterével és 228 grammjával (az elzárt, 5000 mAh-s akkumulátort beleszámolva) az új uleFone strapamobil igazán masszív, de a belsőnek is állnia kell a sarat. A számítási feladatokat a nyolcmagos Helio P60 végzi 6 GB RAM-mal és bővíthető, 128 GB-os tárolóval a fedélzeten. A dualSIM-es, B20-as készülék Android 8.1 Oreót futtat teljes Google-csomaggal, és vagy Type-C porton tölthető kábelesen, vagy akár 10 wattos Qi töltőpaddal, vezetékmentesen.


[+]

Az IPS panel 6,2"-es és 1080 x 2246 pixeles. A belógó noccsra 8 megapixeles kamera került (13 megapixeles felskálázással), hátra pedig 16 + 8 megapixeles egység (21 + 13 megapixeles felskálázással). Nem hiányozhat innen a dupla LED villanó, alóla az ujjlenyomat-olvasó, előre pedig 2D-s arcalapú feloldás került. A vörös vagy fekete jegyekkel rendelkező Armor 6 árát a gyártó még nem pontosította. További részletek ide kattintva érhetők el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés