Megérkezett a legolcsóbb Xiaomi Mi Max

Úgy tűnik, hogy mégsem az indiai bemutatással függ össze az a kiszivárgott képernyőfotó, amin a 2/16 gigabájtos Xiaomi Mi Max látható, az új variáns ugyanis Kínában látott napvilágot, így pedig az 1500 jüanos alapár 1200 jüanra mérséklődött. Hardveres szempontból nincs változás, ugyanúgy Snapdragon 650-et kapunk, mint a 3/32 gigabájtos modell esetén, illetve természetesen a 6,44 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző, a 4850 mAh kapacitású akkumulátor és a 16 megapixeles hátlapi kamera is megmaradt.

300 jüant (körülbelül 13 ezer forintot) spórolhat az Kínában, aki a legolcsóbb Mi Maxot veszi meg a második szinthez képest.
300 jüant (körülbelül 13 ezer forintot) spórolhat az Kínában, aki a legolcsóbb Mi Maxot veszi meg a második szinthez képest. [+]

A kínai piacon tehát valószínűleg komoly sikerekre számíthat a márkás, elérhető árú óriástelefon, kis hazánkba azonban hivatalosan ez a készülék sem fog eljutni.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezhet a még olcsóbb Xiaomi Mi Max

    A kínai gyártó 6,44 hüvelykes kijelzővel szerelt óriásmobiljának kezdőára nagyon barátságos Kínában, de nemsokára itt a 2/16 gigabájtos variáns, ami még ennél is kedvezőbb árképzéssel hódíthat.

  • Teljes napnyi üzemidőt kínál a Mi Max

    A Xiaomi előzetes képe szerint a hatalmas készülék akkora akkumulátort kap, amivel egy napot bármilyen körülmények között kibírunk töltő nélkül.

  • A TENAA műhelyében járt a Xiaomi Mi Max

    Már a kínai hírközlési hatóság weboldalán is felbukkant a kínaiak óriástelefonja, ami a leírás szerint 6,44 hüvelykes kijelzővel láthat napvilágot.

Hirdetés