A TENAA műhelyében járt a Xiaomi Mi Max

Már a kínai hírközlési hatóság weboldalán is felbukkant a kínaiak óriástelefonja, ami a leírás szerint 6,44 hüvelykes kijelzővel láthat napvilágot.

Korábban már egy farmerzsebből kilógva, és Lei Jun vezérigazgató asztalán fekve is láthattuk a Xiaomi hamarosan bejelentésre kerülő csúcsmobilját, a Mi Maxot. A készülék most a TENAA-hoz, vagyis a kínai hírközlési hatósághoz látogatott, a leírás pedig a specifikációk nagy részét feltárta. A hatalmas tepsi 6,44 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel láthat napvilágot, a burkolat alatt pedig egy Snapdragon 650 chipset végezheti a munka oroszlánrészét, méghozzá az 1,4 gigahertzes, hatmagos processzorral és az Adreno 510 GPU-val karöltve.


[+]

Elvileg kétféle verzióban lesz megvásárolható a mobil, a 16 gigabájtos tárolóegységgel szereltben lesz 2 gigabájt RAM, a 32-esben pedig 3. Az elsődleges, hátulra szerelt kamera 16 megapixeles képek készítését teszi lehetővé, a szelfi fényképezővel 5 megapixeles fotókat lehet lőni. Az ujjlenyomat-olvasó hátulra kerül, a burkolat alatt pedig egy 4000 milliamperórás akkumulátor látja majd el energiával a telefont phabletet. Az Android 6.0.1 operációs rendszerrel érkező jövevény bejelentése május 10-én várható, a hírek szerint a 16 gigabájtos változat ára 200 dollár környékén mozog majd.

Azóta történt

  • Érkezhet a még olcsóbb Xiaomi Mi Max

    A kínai gyártó 6,44 hüvelykes kijelzővel szerelt óriásmobiljának kezdőára nagyon barátságos Kínában, de nemsokára itt a 2/16 gigabájtos variáns, ami még ennél is kedvezőbb árképzéssel hódíthat.

  • Megérkezett a legolcsóbb Xiaomi Mi Max

    Most már nem a 3/32 gigabájtos kiadás az alapmodell, hanem a 2/16 gigabájtos, ami ennek megfelelően jóval barátságosabb árcímkét mutat magán, mint társai.

Előzmények

Hirdetés