Érkezhet a még olcsóbb Xiaomi Mi Max

Nemrég mutatkozott be a Xiaomi Mi Max, aminek legfőbb érdekessége a 6,44 hüvelykes kijelző és a 4850 mAh kapacitású akkumulátor, de természetesen nem elhanyagolható a Qualcomm Snapdragon 650/652 rendszerchip, a bővíthető tárolóegység, az Android 6.0-alapú MIUI 8, a 16 megapixeles hátlapi kamera és a roppant kedvező ár sem.


A Xiaomi Mi Max már-már tabletes méretekkel rendelkezik. [+]

A Mi Max eddigi leggyengébb változata a Snapdragon 650-nel szerelt, 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos tárolóegységgel ellátott modell, aminek 1500 jüanos (egyéb költségek nélkül körülbelül 63 ezer forintos) ára nagyon csábító, de még a Snapdragon 650-es, 4/128 gigabájtos modell sem kerül többe 2000 jüannál, akinek nagy tároló kell, annak a piac egyik legjobb vétele lehet a Mi Max.

A képernyőfotó igazolja a legolcsóbb variáns létezését.
A képernyőfotó igazolja a legolcsóbb variáns létezését. [+]

Mindazonáltal úgy tűnik, hogy az eleve kedvező árfekvésű modellek alatt el fog férni még egy variáns 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos tárolóval, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy ez kizárólag egy indiai modell lesz (ahol mostanában fogják bemutatni az óriásmobilt), vagy több piacon is megpróbálják szerepeltetni.

Azóta történt

  • Megérkezett a legolcsóbb Xiaomi Mi Max

    Most már nem a 3/32 gigabájtos kiadás az alapmodell, hanem a 2/16 gigabájtos, ami ennek megfelelően jóval barátságosabb árcímkét mutat magán, mint társai.

  • 1,5 millió darab Mi Max talált gazdára

    A nyolcmillió regisztrációhoz képest nem kimondottan sokat szállított le a gyártó, viszont így sincs okuk panaszra, van kereslet a 6,44 hüvelykes kijelzőjű phabletre.

Előzmények

Hirdetés