Teljes napnyi üzemidőt kínál a Mi Max

Hirdetés

A Xiaomi nagy dobással készül. Szó szerint, a Mi Max néven bemutatkozó készülék ugyanis 6,44 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel láthat napvilágot. A gyártó most előzetes fotót is közölt termékéről, az alatt lévő felirat pedig az egy napos üzemidőt hirdeti, amit minden körülmények között ki tudunk majd sajtolni az akkumulátorból (nyilván ez nagyon erős használatot jelent).

A phabletről a mai napon hullik majd le a lepel Kínában, persze sok újdonsággal a Xiaomi sem tud szolgálni, hiszen a TENAA és más jóváhagyások, tesztek alapján már elég sok mindent lehet tudni róla: a hardveres erőforrást a Snapdragon 652 chipset biztosítja, nyolcmagos processzorral és Adreno 510 grafikus gyorsítóval. Lesz 2/16 gigabájtos (RAM/adattároló) változat, és lesz 3/32 gigabájtos variáns is, mindkettőnek a hátlapjára 16 megapixeles kamerát szerelnek. Az energiaforrás kapacitása elvileg bőven 4000 milliamperóra felett lesz.

Azóta történt

  • Érkezhet a még olcsóbb Xiaomi Mi Max

    A kínai gyártó 6,44 hüvelykes kijelzővel szerelt óriásmobiljának kezdőára nagyon barátságos Kínában, de nemsokára itt a 2/16 gigabájtos variáns, ami még ennél is kedvezőbb árképzéssel hódíthat.

  • Megérkezett a legolcsóbb Xiaomi Mi Max

    Most már nem a 3/32 gigabájtos kiadás az alapmodell, hanem a 2/16 gigabájtos, ami ennek megfelelően jóval barátságosabb árcímkét mutat magán, mint társai.

Előzmények

Hirdetés