Megérkezett a következő Galaxy On

Nem csak abban az értelemben mutatkozott be a következő Galaxy On, hogy ez a jelenlegi legfrissebb, hanem tényleg erre utal a gyártó, a Galaxy On Nxt név legalábbis mindenképpen erről árulkodik. Specifikáció szempontjából 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel, 1,6 gigahertzes, nyolcmagos processzorral, 32 gigabájtos belső tárolóval és 3 gigabájt RAM-mal számolhatunk, a hátlapra 13 megapixeles kamera került f/1.9 apertúrájú lencsével, elöl pedig egy 8 megapixeles egység teljesít szolgálatot.

Az arany változat minden bizonnyal népszerű lesz
Az arany változat minden bizonnyal népszerű lesz [+]

Az adatkommunikációs listán szerepel az LTE, a GPS, a GLONASS, a Beidou, a Bluetooth 4.1 és a WiFi 802.11b/g/n, viszont NFC és infraport nincs. A microUSB 2.0 porton és a 3,5 milliméteres jack csatlakozón kívül érdemes megemlíteni a home gombba integrált ujjlenyomat-olvasót és a 3300 mAh kapacitású akkumulátort. A 151 x 75 x 8 milliméteres készülékház 167 grammot nyom, és csak a képeken látható színekben érhető el, jelenleg kizárólag Indiában, hazai forgalmazásról egyelőre nincs információnk.

De természetesen feketében is meg lehet venni
De természetesen feketében is meg lehet venni [+]

Létezett már korábban is NXT-modell a gyártónál, 2014-ben a Galaxy Ace kapott egy ilyen kiadást, de mivel az is inkább egy egyszerű alváltozat volt vadonatúj modell helyett, így nem nagyon őrizte meg az emlékezet. A Galaxy On Nxt esetén sem várhatunk érdemben mást, a 18 490 rúpiás hivatalos végfelhasználói ára nagyjából 80 ezer forintot takar, ami Indiában egyáltalán nem számít kevésnek.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy On7 - nem ide szánták

    Tesztünk mai alanyán nagyon érezni, hogy nem az európai piacra szánták, de ez talán nem is baj, nagyon sok gyártó kínál jobb alternatívát ennyi pénzért.

Hirdetés