Teljesítményteszten járt a Galaxy On7 Pro

Hirdetés

A Galaxy On5 és On7 2015 végén mutatkozott be, elsősorban az ázsiai piacokra szánva. Az ekkor még kevésbé meggyőző specifikációval és kivitelben megjelent phabletet azonban volt szerencsénk letesztelni. Az akkori kiadásnak nem sok esélye volt a hazai piacon, főleg az árcédula miatt, az On széria 2016-os változata viszont sokat fejlődött, mind hardveres, mind anyaghasználat szempontjából, ahogy a most felbukkant Galaxy On7 Pro sem hangzik kifejezetten rosszul a kategóriában.


[+]

A Galaxy On7 Pro kijelzőjének mérete 5,7 hüvelykesre nőtt, noha az előző széria is kapott pár plusz hüvelyket, a készülékház akkor nem nőtt ezzel arányosan, így feltehetően ezúttal is fordítottak gondot erre az aspektusra. Az AMOLED panel felbontása szintén javult, a tartalom FHD minőségben jelenik meg. Feltehetően maradnak a fém burkolatnál, a házba viszont a MediaTek lapkája került, valószínűleg a Helio P20-as sorozatból. Úgy tűnik, mindehhez 4 GB rendszermemória és 32 GB belső tárhely jár majd.

A Galaxy On5 (2016) és On7 (2016)
A Galaxy On5 (2016) és On7 (2016) [+]

A kamerák is változást mutatnak, a hátlapi modul 12 megapixeles lehet, de az első is, ami jelentős fejlesztés a korábbi 5 és 8 megapixeles szenzorokhoz képest. Ujjlenyomat-olvasóra valószínűleg idén is lehet számítani, NFC továbbra sem lesz, és a lokalizáció okén valószínűleg B20-as támogatásban sem érdemes bízni.

Előzmények

  • Megérkezett a következő Galaxy On

    A Samsung természetesen ezúttal is főleg az indiai piacot célozza meg a phablettel, illetve visszahozták az Nxt utótagot.

  • Samsung Galaxy On7 - nem ide szánták

    Tesztünk mai alanyán nagyon érezni, hogy nem az európai piacra szánták, de ez talán nem is baj, nagyon sok gyártó kínál jobb alternatívát ennyi pénzért.

Hirdetés