Előzetes képen a G Watch R

Hirdetés

Arról már többször beszámoltunk, hogy hamarosan érkezhet az LG G Watch utódja, ám ez az információ eddig legfőképpen csak pletykákon alapult. Az ügyben viszont fordulat következett be a napokban, tegnap egy videó látott napvilágot, ma pedig a dél-koreai gyártó egy hivatalos képet töltött fel a Facebook oldalára, melyen a kör alakú kijelzővel rendelkező okosóra szerepel.

A kép ugyan nem árul el túl sokat, mégis jól kivehető az egyelőre G Watch R fantázianéven emlegetett újdonság formaterve. Szakértők ebből arra következtetnek, hogy a "számlap" rész kisebb, a keret pedig egy kicsivel vastagabb lehet a Motorola Moto 360-hoz képest, ráadásul az üveglap egy kicsit mélyebben fog feküdni, ezzel még egy fokkal jobban óvva a kijelzőt az esetleges sérülésektől. Az LG az IFA kiállítás hivatalos időpontját adta meg a fotón, ám minden bizonnyal már az újságíróknak tartott előzetes sajtótájékoztató alkalmával bemutatja büszkeségét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G Pad 7.0 - a következő epizód

    Az LG egyre komolyabban veszi a tabletes piacot, újdonságuk korrekt hardverrel rendelkezik és megkapta a legújabb rendszerfelületet is.

  • Máris érkezhet az LG G Watch 2

    A KoreaTimes értesülései szerint már a szeptemberi IFA kiállítás alkalmával bemutatkozhat egy OLED kijelzővel szerelt új okosóra.

  • LG G Watch - minden kezdet nehéz

    Az Android Wear platform még nagyon friss. Egyelőre három olyan modellről tudunk, ami ezt használja, ezek közül az LG termékét kaptuk rövid időre kölcsön.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés