Novemberben érkezik Európába a G Watch R

Egy pár nappal ezelőtt napvilágot láttak olyan hírek, hogy Dél-Koreában már október 14-től a boltok polcaira kerülhet az LG legújabb okosórája, a G Watch R, ám az európai értékesítés kezdetéről viszont eddig nem sok információ szivárgott ki, az viszont biztos volt, hogy az előbbi időpontnál tovább kell várni az öreg kontinens lakóinak. Egy holland bolt kínálatában azonban most felbukkant az okosóra, a leírás szerint pedig november 3-7 között jelenhet meg majd a készülék.

Nem csak jól néz ki, sokat is tud az LG G Watch R

Ahogy arra számítani lehetett, a G Watch R jóval drágább lesz elődjénél, ami 300 eurós, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 92 ezer forintos árcímkét jelent. Az IP67 védettséggel ellátott, kerek előlapos, acélkeretes okosóra specifikációk terén abszolút megállja a helyét a konkurensek között, 320 x 320 pixel felbontású P-OLED kijelző, Snapdragon 400 SoC, valamint 410 mAh kapacitású akkumulátor jellemzi. Az újdonságra tehát már nem kell sokat várni, ám a magyarországi megjelenésről egyelőre még nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG G Watch - minden kezdet nehéz

    Az Android Wear platform még nagyon friss. Egyelőre három olyan modellről tudunk, ami ezt használja, ezek közül az LG termékét kaptuk rövid időre kölcsön.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

Hirdetés