Még novemberben befuthat a Xiaomi Mi 5c

Hirdetés

Tavaly hiába vadászta az ember a különféle webshopokat, a Mi 5 sehol sem volt, a Xiaomi ugyanis 2016-ra tartogatta a bemutatóját, aztán ősszel máris befutott az s utótagú ráncfelvarrása. Tavaly így (a Note-ot leszámítva) csak a Mi 4c képviselte a Redmiknél drágább termékvonalat, és most ennek a folytatásáról érkeztek pletykák. Az alábbi kép a minap szivárgott ki, és bár garancia nincs arra, hogy a Mi 5c-t ábrázolja, egyfelől elég jól néz ki, másfelől hardveres információk is érkeztek mellé.

Ez lehet a Xiaomi Mi 5c
Ez lehet a Xiaomi Mi 5c [+]

A Mi 5c az előd Snapdragon 808-as SoC-jét egy meg nem nevezett, 2,2 GHz-es nyolcmagosra cserléheti. Ilyen példának okáért a Moto M-ben ketyegő Helio P15, de a XiaomiToday a „házi fejlesztésű” Pinecore SoC bemutatkozását sem zárja ki. A képátló 5,5 hüvelykesre nőhet (bár a fenti készülék ívei kisebb eszközre engednek következtetni), a RAM/tárhely duó 3/64 gigabájtos lehet, a kamerák pedig 8/12 megapixelesek. Egy ugyancsak kiszivárgott poszter alapján november 30-án, azaz jövő hét szerdán érkezik a Mi 5c, és elővételben 1000 jüanba, azaz mintegy 42 ezer forintba fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények

  • A Mi 5s-páros után jöhet a Mi 5c

    A Xiaomi kedvező árú okosmobilja a megjelent képeken kimondottan elegáns hatást kell, és természetesen ezúttal sem kell megfizethetetlen terméket látnunk benne.

  • A Xiaomi Mi 5c lehet a kiszivárgott képeken

    Új, középkategóriás Xiaomi készülékre számíthatunk a kiszivárgott képek alapján, amelyek a Weibon tűntek fel.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Xiaomi Mi 4c - színes regényhős

    Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.

Hirdetés